

## Long-range Planning Committees Meeting

Date and Time: November 16, 2022 (4:00 pm 8:15 pm)

Location/Virtual Link:

Athletics Committee Technology Committee Transportation, Food Service & Maintenance Committee

TOPIC	START	DURATION
Athletics Committee		
Call to Order	4:00 pm	5 min.
Public Comment	4:05 pm	10 min.
Discussion on Goals and Strategies	4:15 pm	60 min.
Adjourn	5:15 pm	
Technology Committee		
Call to Order	5:30 pm	5 min.
Public Comment	5:35 pm	10 min.
Discussion on Goals and Strategies	5:45 pm	45Crainto Or

Public Comment	6:50 pm	10 min.





Discussion on Goals and Strategies	7:00 pm	75 min.
Adjourn	8:15 pm	

Public Comment: Members of the public may join the zoom meeting 15 minutes prior to the scheduled start to sign up for public comment. Up to 10 minutes of public comment will be allowed per meeting with a limit of 1 minute per speaker

Let's Talk: If you would like to share your comments or questions with the planning committees at any time during the process, please us<u>e Let's Ta</u>ör via text at 512-856-6123.

